Tip til indpakning af kæmpestore julegaver
Højtider,Jul

Tip til indpakning af kæmpestore julegaver

Du har købt verdens bedste – og største – julegave til én, du elsker. Måske en kontorstol, en børnecykel eller noget helt tredje. Du glæder dig til, at vedkommende skal modtage gaven, men hvordan får du den nu lige pakket ind?

En mulighed er, at ‘lappe’ baner sammen af almindeligt gavepapir, indtil hele gaven er pakket ind. Det fungerer bare ikke særligt godt. Det er svært, at få det hele til at hænge sammen, og resultatet bliver sjældent særligt pænt.

 

En papirdug er løsningen

Så måske du i stedet kan bruge min løsning: en papirdug. Ja, det er jo nærmest en form for gigantisk rulle gavepapir, ikke?

Der er dog lige det med papirduge, at de har tendens til, at være mere gennemsigtige end gavepapir, så du skal ikke vælge en lys, ensfarvet papirdug. Og slet ikke en hvid. Hellere én der er lidt mørkere og gerne med mønster på, så det ‘slører’ eventuelle tekster og lignende, der kan afsløre, hvad der gemmer sig i pakken. Kan du finde en papirdug med julemotiver, er det jo bare helt perfekt. Er det stadig ikke nok til, at skjule indholdet, kan du blot bruge to lag.

 

Gennemsigtig pakketape

Det næste du skal være opmærksom på, er, at almindelig tape ikke gider, at arbejde sammen med papirduge. Det falder ganske enkelt af. Du skal derfor bruge noget godt, gennemsigtigt pakketape i stedet.

Så: mørk papirdug med mønster + gennemsigtigt pakketape og så er du klar til selv de største julegaver.